top of page

Zwembaden

Onze benadering van zwembadcreatie is gebaseerd op samenwerking en transparantie. We beginnen met een grondige consultatie om uw wensen en behoeften te begrijpen. Vervolgens brengen we uw ideeën tot leven met behulp van geavanceerde ontwerptechnologieën. Ons ervaren bouwteam zorgt voor een vakkundige en tijdige uitvoering, met aandacht voor elk detail om ervoor te zorgen dat uw zwembad niet alleen mooi is, maar ook duurzaam en gemakkelijk te onderhouden.

gopropool-4.jpg

Duurzaam

Polypropyleen zwembaden zijn zeer duurzaam en bestand tegen chemische invloeden, corrosie en schimmels. Het materiaal is ook bestand tegen UV-straling, wat de levensduur van het zwembad verlengt.

zwembad-ooigem-11.jpg

Maatwerk

Het lassen van polypropyleen maakt het mogelijk om zwembaden op maat te maken met flexibele ontwerpmogelijkheden. Dit betekent dat klanten een zwembad kunnen krijgen dat perfect aansluit bij hun specifieke wensen en behoeften, inclusief vorm, grootte en trappen.

zwembad-kris-light-7.jpg

Onderhoud

Het gladde oppervlak van polypropyleen zwembaden maakt ze gemakkelijk te reinigen en te onderhouden. Het materiaal is bestand tegen vlekken en vraagt over het algemeen minder onderhoud dan sommige andere zwembadmaterialen

Call 

+32 495 278 01 89

Email 

Follow

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page