top of page

Hottubs

Geniet van ultieme ontspanning met een hottub, een stijlvolle toevoeging aan je buitenruimte. Gemaakt van hoogwaardige materialen en voorzien van verwarmingsopties, biedt een hottub het hele jaar door een oase van warmte en ontspanning. Perfect voor het verlichten van stress, het verzachten van vermoeide spieren, of gewoon voor gezellige avonden onder de sterren. Ervaar de magie van een hottub en voeg een vleugje luxe toe aan je levensstijl. Een hottub is geen jacuzzi, een jacuzzi is een merknaam van spa baden. Een hottub is eenvoudiger, vaak gemaakt van hout, en biedt warmwaterontspanning zonder geavanceerde functies.

Vrouw in een bubbelbad

Verwarmingssyteem

Hottubs worden verwarmd met verschillende systemen, zoals houtkachels, elektrische verwarmingselementen of gasverwarmers. Houtgestookte hottubs bieden een authentieke ervaring en een knusse sfeer, terwijl elektrische systemen gemakkelijker te bedienen zijn. Sommige hottubs hebben geavanceerde technologieën zoals timers en thermostaten voor temperatuurregeling.

AdobeStock_340376376.jpeg

Maatwerk

Hottubs worden vaak vervaardigd uit duurzame materialen zoals cederhout, kunststof, glasvezel of roestvrij staal. Het materiaal beïnvloedt niet alleen de esthetiek, maar ook de duurzaamheid en isolatie van de hottub. Houten hottubs hebben bijvoorbeeld een natuurlijke uitstraling en isoleren goed, terwijl kunststofmodellen duurzaam en onderhoudsarm zijn.

outdoor Spa

Gezondheid

Het warme water van een hottub bevordert ontspanning, vermindert stress en verbetert de bloedcirculatie. De combinatie van warmte en massagestralen kan helpen bij het verlichten van spierspanning en gewrichtspijn. Bovendien biedt het relaxen in een hottub in de buitenlucht een unieke ervaring, waardoor het een ideale plek is om te ontspannen en te genieten van sociale momenten met vrienden en familie.

Modderbehandeling

Call 

+32 495 278 01 89

Email 

Follow

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page