top of page

Sauna

Geniet van ultieme ontspanning in een barrelsauna - een harmonieus samenspel van natuurlijke schoonheid en weldadige warmte. Het unieke ontwerp van het vat zorgt niet alleen voor een sfeervolle uitstraling, maar optimaliseert ook de warmtecirculatie. Of je nu kiest voor het knisperende vuur van een houtkachel of de moderne elektrische verwarming, een barrelsauna biedt een oase van rust waar stress smelt en welzijn bloeit. Duik in de kalmerende omhelzing van cederhout en laat de dagelijkse beslommeringen achter terwijl je geniet van de therapeutische voordelen van deze bijzondere sauna-ervaring.

Wellness (4 van 26).jpg

Maatwerk

Barrelsauna's worden vaak gemaakt van duurzame materialen zoals cederhout, dat bekend staat om zijn natuurlijke weerstand tegen schimmels en insecten. Het vatvormige ontwerp wordt op maat gemaakt en heeft niet alleen een esthetische aantrekkingskracht, maar helpt ook bij het efficiënt vasthouden van warmte. De gebogen vorm minimaliseert warmteverlies en zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling in de sauna.

Wellness (7 van 26).jpg

Verwarmingssysteem

Barrelsauna's zijn uitgerust met verschillende verwarmingssystemen, waaronder elektrische kachels, houtkachels of infraroodverwarming. Houtgestookte kachels geven een authentieke ervaring en voegen een natuurlijk aroma toe aan de sauna-ervaring. Elektrische en infraroodverwarmingen zijn echter handiger in gebruik en bieden nauwkeurigere temperatuurregeling.

Wellness (3 van 26).jpg

Gezondheid

Naast het bieden van ontspanning en stressvermindering, hebben barrelsauna's verschillende gezondheidsvoordelen. De warmte helpt bij het verwijden van bloedvaten, waardoor de bloedsomloop verbetert. Regelmatige saunasessies kunnen bijdragen aan het verminderen van spierspanning, het verlichten van gewrichtspijn en het stimuleren van de natuurlijke ontgifting van het lichaam door middel van transpiratie. Het gebruik van een sauna wordt ook geassocieerd met verbeterde slaap en huidconditie.

bos Landschap

Call 

+32 495 278 01 89

Email 

Follow

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page